Iskolai könyvtár

Az iskolai könyvtár nyitva tartása:

 HÉTFŐ

  KEDD

 SZERDA

 CSÜTÖRTÖK

 PÉNTEK

--

 

8-12

 

8-12

 

8-12

8-10

11-12

11-12

 

14-15.30

 

14-15.30

 

14-15.30

 

14-15.30

 

14-15

 

Telefonszám: 30 / 432-75-41

E-mail: konyvtar.zrinyink@gmail.com

könyvtárostanár: Szántóné Izsa Melinda


segítség a regisztrációhoz:


A Tündérkönyvtáros oklevelet a 3.a osztályos tanulók ajánlása alapján 2022. június 12-én (az Ünnepi Könyvhéten) adta át Bosnyák Viktória, a Kolibri Kiadó Tündérboszorkány-sorozatának írója és a díj alapítója.

A Zrínyi Székhelyintézmény iskolai könyvtára négy helyiségből áll.

A legnagyobb teremben találhatóak kölcsönözhető könyveink: regények, mesék, versek és az ismeretterjesztő irodalom, valamint itt vannak videokazettáink is. Néhány folyóirat is rendelkezésünkre áll, van video- és DVD lejátszónk, és aktív táblánk is. A dokumentumaink nyilvántartását, kölcsönzését, keresését a Szikla integrált könyvtári rendszer segítségével végezzük. 

Ehhez a teremhez kapcsolódik egy kisebb iroda, ahol a kézikönyvek (nem kölcsönözhető állományrész), a könyvtáros segédkönyvtára és DVD filmjeink vannak elhelyezve. 

Külön teremben vannak a tanulók által használt tankönyvek, ugyanitt raktári állomány és idegen nyelvű könyveink találhatóak.

Külön teremben vannak a nevelők munkáját segítő kiadványok: a pedagógiai szakirodalom, a tanári kézikönyvek, segédanyagok, tanári tankönyvek.

Könyvtárunkban nemcsak könyveket, újságokat lehet nézegetni és kölcsönözni, vagy filmet nézni, de van néhány játékunk is, amivel szabadidőben lehet játszani.

 

Rómeó és Júlia kódvadászat:

Rómeó és Júlia szabadulószoba:

Digitális énekóra 5. osztály

   heart Ritmus párosító feladat

heart Népdalstílusok

5. osztályosoknak szólásos feladat:

Közmondások, szólások összetartozó mondatrészeinek párosítása (Wordwall):

smiley https://wordwall.net/play/864/437/1868Szerők

Pályázatok