Mindennapos testnevelés AirTrack eszközökkel

Mindennapos testnevelés AirTrack eszközökkel

A Zrínyi iskola Pedagógiai Programjának egyik kiemelt területe a sport. A testnevelés oktatásában az innovatív AirTrack felfújható talajszőnyegek és sporteszközök sokoldalú felhasználására nyílik lehetőség.

Az AirTrack eszközök felhasználása a mindennapos testnevelésben: 

A testnevelés megújításával kapcsolatos szakmai törekvéseket segítik az AirTrack eszközök, amelyek Magyarországon először iskolánkban kerültek bemutatásra 2016 márciusában.

Az iskola tudásmegosztó tevékenységét szem előtt tartva a tornaszerrel végzett munka tapasztalatait, a követhető jó gyakorlatokat szakmai bemutatókon igyekszik szélesebb körben ismertetni. Iskolánkban több alkalommal is megrendezésre került a szakmai bemutató, ahol tanulóink mutatták be a mindennapos testnevelés módszertani megújításának lehetőségeit.

A különleges AirTrack eszközök az iskolára való felkészülésben is segítséget nyújthatnak. Fallerné Márkus Lívia tanárnő a nagycsoportos óvodásoknak is tart mozgásfejlesztő foglalkozásokat a mozgásfejlesztés legmodernebb eszközeivel. A vidám, játékos, biztonságos és látványos eredményt hozó foglalkozások segítik a megismerő funkciók fejlesztését a gyermekeknél. Kiváló lehetőség az észlelési, a tér-tájékozódási, mozgásszervezési, koordinációs, egyensúlyozási készségek és képességek növelésére, valamint a mozgástudat, az általános mozgáskészség és a fizikai képességek fejlesztésére.

A kiemelkedő AirTrack eseményekről oldalunkon a Kapcsolódó galéria alatt fényképes beszámolók találhatók.

Kapcsolódó galéria

AirTrack foglalkozások - galéria

Pályázatok