Előadás és szakmai bemutató a Move Congress-en

Előadás és szakmai bemutató a Move Congress-en

A nagykanizsai Zrínyi Iskola tanulói és pedagógusai szakmai bemutatót tartottak a Move Congress Budapest 2019 rendezvényen október 16-18 között.

A Budapest Konresszusi Központban és a Testnevelési Egyetemen tartott szakmai bemutatók, előadások  új, innovatív megoldásokat mutattak a mozgás népszerűsítéséhez.

A zrínyis fellépő tanulói csoport Faller Zoltán intézményvezető és Fallerné Márkus Lívia tanárnő vezetésével - az AirTrack Factory eszközeinek használatával -  bemutatta az iskolai testnevelés új módszertani lehetőségeit a mozgásoktatás új útjait. A szakmai bemutató választ adott az alábbi kérdésekre is:

Hogyan lehet minél több helyszínt teremteni a fizikai aktivitáshoz és új perspektívát nyitni a iskolások fizikai aktivitásának növeléséhez?  Hogyan képesek az innovatív AirTrack eszközökön végrehajtott feladatok több gyermeket hatékonyan, biztonságosan és örömteli módon megmozgatni?

Az AirTrack.hu sportszakmai bemutató azon szakemberek, pedagógusok, egyetemi oktatók, közösségi sportszervezők számára igyekezett új utakat, módszereket bemutatni, akik a fiatal generáció aktivizálásán munkálkodnak a világ minden részén és most Budapesten találkoztak.

Az eseményről beszámolt a Kanizsa TV. A tudósítás megtekinthető az alábbi linkeken:

kanizsatv.hu/hirek/4222-uj-utak-es-trendek-a-mozgas-vilagaban

kanizsatv.hu/magazinok/gezenguzok (16:25 perctől)

Képgalériánk fényképei a Kanizsa TV forgatásán készültek.

Kapcsolódó galéria

Előadás és szakmai bemutató a Move Congress-en

Pályázatok