Zánkai Erzsébet-tábor

Zánkai Erzsébet-tábor

Az Erzsébet-karácsony programsorozat keretében a 7.A és 7.B osztályos tanulóink kulturális és szórakoztató előadásokon, valamint szabadidős és adventi programokon vehettek részt... >>>

... november 27-től december 1-ig, 3 nap 2 éjszaka időtartamú turnusokban, ottalvós formában.

A gyerekek a táborban résztvevő iskolák közötti játékos sportvetélkedőn, a Fővárosi Nagycirkusz jóvoltából cirkuszi előadáson, karácsonyi koncerten, karácsonyi témájú filmvetítésen vehettek részt. A karácsonyi forgatagban különböző finomságokból (forró csoki, forró tea, linzer, pozsonyi kifli) választhattak a csoportok. Esténként zenés, táncos, betlehemes előadást tekintettek meg a gyerekek és kísérőik. A Klubhelyiségben pingpongasztalok, csocsóasztalok, léghoki asztalok és társasjátékok várták a táborozókat, valamint a közös adventi gyergyagyújtásra is sor került. A szervezők „édes” meglepetéssel is készültek a gyerekeknek.

Tanulóink a játékos sportvetélkedőn összemérhették ügyességüket a sportos, tréfás, izgalmas játékok során. A 8 főből álló csapataink 6. (7.B) és 3. (7.A) helyezést értek el.  Ezúton is gratulálunk nekik!

Kísérő pedagógusok:

Budáné Józsa Szilvia és Vlasics Anikó (7.B)

Kissné Modor Constance és Domjánné Gerencsér Katalin (7.A)

Kapcsolódó galéria

Zánkai Erzsébet-tábor

Pályázatok