"Tök jó napok" a Zrínyiben

Tök jó napok a Zrínyiben

A Diákönkormányzat szervezésében október 24 és 27 között zajlott le iskolánkban a Halloween projekthét.

A Diákönkormányzat elnöke, Bencze Balázs 7.b osztályos tanuló iskolarádión keresztül köszöntötte az iskola tanulóit, majd meghirdette a Halloween osztályajtódíszítő versenyt. Csütörtök reggelig lehetett az osztályajtókat Halloween díszbe öltöztetni. Csütörtök délután a 3 fős zsűri végignézte az ajtókat, s pontozta a kreativitást, az ötletességet, az összhatást. Ennek alapján az alsó tagozatban a „Tök jó osztályajtó” cím tulajdonosa, a nyertes a 3. b osztály, míg a felső tagozatban a 7.a osztály lett. Tudtunk különdíjakat is kiosztani, a tortát a 2.a osztály, a szellemes sütiket a 8.a osztály nyerte el. Minden osztály nagyon ügyes és kreatív volt, így mindenkit díjaztunk külön is, mézeskalácsot kaptak a gyerekek.

Pénteken beöltözős nap volt, mindenki felölthette „halloween” jelmezét, a szünetekben zene szólt az iskolarádióból.

A hét folyamán minden osztályban csoki-és cukorkakeresés is zajlott, illetve a kollégák a tanórákon Halloween totót, különböző játékos feladatlapokat töltettek ki a gyerekekkel. Az 1.b osztályosok külön kis vetélkedőt is szerveztek az osztályban.

Szeretnénk megköszönni minden segítőnek, kollégának, szülőnek, nagyszülőnek és támogatónak a dekorációban, az ajándékozásban nyújtott tárgyi és anyagi segítséget.

Budáné Józsa Szilvia

Diákönkormányzatot segítő pedagógus

Kapcsolódó galéria

"Tök jó napok" a Zrínyiben

Pályázatok