I. Azolo Kupa

I. Azolo Kupa

Az I. Azolo Kupa eredményhirdetése május 10-én volt az iskolai könyvtárban.

2016 novemberében vette kezdetét együttműködésünk a Halis István Városi Könyvtárral, ahonnan gyermek- és ifjúsági könyveket hoztak iskolánkba, amelyeket rendszeresen cseréltek. Ezeket a könyveket az iskolai könyvtárban lehetett kölcsönözni és ide is kellett visszahozni. A kölcsönzéshez a tanulóknak be kellett iratkozniuk a Halis István Városi Könyvtárba. A beiratkozás ingyenes és nagyon jó lehetőség arra, hogy a gyerekek új olvasmányokhoz jussanak.

A 2.a, a 2.b, a 3.a, a 4.c, 3.b, felső tagozaton a 7.b osztályban és a tanulószobás csoportoknál mutatkozott be Benke Dániel könyvtáros, aki röviden ismertette az elképzelést és könyveket is ajánlott a gyerekeknek. A kezdeményezés népszerűségét mutatja, hogy novembertől májusig több mint 900 ilyen kölcsönzést rögzítettünk.

A háziversenyről: A versenyt Azolo Kupa néven 3 fős csapatoknak hirdettük meg. A gyerekeknek április hónap folyamán 9 különböző, szabadon választható könyvhöz kapcsolódó kérdőívet kellett kitölteniük az azolo.hu oldalon, ezen kívül egy 3-5 mondatos könyvajánlót kellett készíteniük egy általuk választott könyvről.

Az eredményhirdetésen részt vett Czupi Gyula, a városi könyvtár igazgatója is.

Kapcsolódó galéria

I. Azolo Kupa

Pályázatok