Halloween projekthét: "Tök jó napok"

Halloween projekthét: Tök jó napok

          A Diákönkormányzat szervezésében október 24 és 28 között zajlott le iskolánkban a Halloween projekthét.

A Diákönkormányzat elnöke, Csinger Levente 8. a osztályos tanuló iskolarádión keresztül köszöntötte az iskola tanulóit, majd meghirdette a Halloween osztálydíszítő versenyt. Szerda délig lehetett az osztályokat Halloween díszbe öltöztetni. Szerda délután az 5 fős zsűri végigjárta az osztályokat, s pontozta a kreativitást, az ötletességet, az összhatást. Ennek alapján az alsó tagozatban a „Tök jó osztály” cím tulajdonosa a 2.b osztály, míg a felső tagozatban a 6.a osztály lett. Minden osztály nagyon ügyes és kreatív volt, így mindenkit díjaztunk. Mézeskalácsot kaptak a gyerekek, a győztesek pedig szellemes kosárkát.

Pénteken beöltözős nap volt, mindenki felölthette „halloween” jelmezét, a szünetekben zene szólt az iskolarádióból. Az 1.b és 6.b osztály közös „Halloween” testnevelés órát szervezett, ahol a nagyok a segítő szerepet töltötték be a kicsik mellett. A kicsiknek 4 feladatot kellett végrehajtaniuk („szellemes pohár dobálás”; „tökseprés”; „pókhálójárás”; „szemgolyócsoki elkapása pohárral”), majd elérték a boszorkány csizmáját és seprűjét és egy kis ajándékot. A program egy közös tánccal, vonatozással zárult.

A hét folyamán minden osztályban csoki-és cukorkakeresés is zajlott, illetve a kollégák a tanórákon Halloween totót, különböző játékos feladatlapokat töltettek ki a gyerekekkel.

Szeretnénk megköszönni minden segítőnek, szülőnek és támogatónak a dekorációban, az ajándékozásban nyújtott tárgyi és anyagi segítséget.

Budáné Józsa Szilvia

Diákönkormányzatot segítő pedagógus

Kapcsolódó galéria

Halloween projekthét: "Tök jó napok"

Pályázatok