Workshop 2020.06.25.

2020. április 20- június 12. között zajlott a CODES feladatbank használatát, tanításba ágyazását segítő 10 órás bevezető képzés távoktatásos, egyéni tanulási formában.

A felkészülést a képzésfejlesztők elektronikus tanácsadással is segítették. A felkészítésről, a feladatbank használatáról, a fejlesztési lehetőségekről 2020. június 25-én online workshop keretében zajlott konzultáció a Nagykanizsai Információs és Tanácsadó Központ közreműködésével, a képzést elvégző pedagógusok bevonásával. A workshop a ZOOM rendszeren keresztül valósult meg, a meghívott pedagógusok és a CODES projekt szakemberei számára.

A workshop célja kettős volt: elsőként megbeszélni a képzés tapasztalatait, megosztani a reflexiókat a feladatok kipróbálásával és a feladatbankkal kapcsolatosan. A találkozó másik célja volt a pedagógusok igényeinek felmérése azzal kapcsolatosan, hogy milyen egyéni vagy csoportos támogatást, tanácsadási formát vennének igénybe szívesen az Információs és Tanácsadó Központtól. A találkozón sok hasznos észrevétel hangzott el, amelyet a projekt szakértői beépítenek további munkájukba.

Pályázatok