Kiemelkedő eredmény a KicsiNagykövet versenyen

Kiemelkedő eredmény a KicsiNagykövet versenyen

Iskolánk 5.b osztályos tanulói részt vettek a KicsiNagykövet versenyen, ahol kiemelkedő eredményt értek el. Gratulálunk!

Részletek:

A Magyarság KicsiNagykövete verseny megyei döntőjének díjátadójára 2022. június 12-én, Zalaegerszegen került sor.

Az 1. fordulóban Okosdoboz feladatokat kellett megoldani, ez alapján 5 tanuló jutott tovább a 2. fordulóra: Bencze Balázs, Hegedüs Hanna, Kerekes Máté, Pintér Sára, Soós Nóra (mindannyian iskolánk 5.b osztályos tanulói).

A 2. fordulóban minden tanulónak Zala megye három nevezetességét kellett bemutatni, prezentálni PPT vagy Word dokumentumban képekkel illusztrálva. Ezt az akadályt is sikerrel vettük, bejutottunk a megyei döntőbe, a 3. fordulóba, mely online térben zajlott, a zsűri kérdéseket tett fel Zala megye történetével kapcsolatban, kiemelve a sportot, az agrártudományt, a gasztronómiát és a kultúrát.

Ennek alapján mindannyian elismerő oklevelet szereztek, s egy sétahajózással egybekötött Országház látogatást nyertek a gyerekek. Különdíjas lett Hegedüs Hanna és Bencze Balázs. Bencze Balázs az agrárattasé címet is elnyerte, így majd ő képviseli Zala megyét az országos döntőben idén szeptemberben.

A felkészítő tanár Budáné Józsa Szilvia volt.

Kapcsolódó galéria

Kiemelkedő eredmény a KicsiNagykövet versenyen

Pályázatok