Gyászhír

Gyászhír

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy iskolánk pedagógusa, Simonné Kapinya Györgyi tanárnő életének 53. évében elhunyt.

Simonné Kapinya Györgyi a Zrínyi-Bolyai iskola közös kórusának karvezetőjeként számos karácsonyi hangverseny összeállítója és betanítója volt, ahol a gyerekek kórusa mellett a tanári kórust is vezette. A folyosón, az aulában tartott próbákon felcsendülő dalok már jóval karácsony előtt áhítatot varázsoltak a szívekbe.

Az énekkarral iskolai rendezvények és a tanévzáró műsor állandó szereplője volt. Nagy odaadással készítette fel a gyerekeket évről évre a nagykanizsai Kodály Zoltán kórustalálkozókra, amelyeken kórusunk rengeteg pozitív visszajelzést kapott.

Nagyszerű érzékkel találta meg és fejlesztette a tehetségeket, tanítványai kiváló eredménnyel szerepeltek a népdaléneklési versenyeken.

Temetéséről az alábbi gyászjelentésben tájékozódhatnak:

Drága Györgyike!

Megrendülten olvassuk az életedre oly igaz sorokat:

„Minden kis viaszgyertya megtanít arra, hogy egy kis melegért, fényért érdemes tövig égni, mert a kis dolgok fénye az, ami bevilágítja életünket.”

Gyertya voltál, meleged és fényed bevilágította iskolai életünket, s valóban tövig égtél ezért a kis melegért, fényért. Az élet nehézségei megtörtek, ellobbant életed. Fájó szívvel búcsúzunk tőled, emléked megőrizzük:

Kollégáid

Pályázatok